Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

Yksityisyytesi on meille tärkeää. SaveBabin politiikkana on kunnioittaa yksityisyyttäsi ja noudattaa kaikkia sovellettavia lakeja ja määräyksiä, jotka koskevat sinusta keräämiämme henkilötietoja, myös verkkosivustollamme, osoitteessa https://savebab.com ja muilla omistamillamme ja ylläpitämillämme sivustoilla.

Tämä käytäntö on voimassa 24. maaliskuuta 2021 alkaen, ja sitä on viimeksi päivitetty 24. maaliskuuta 2021.

Keräämämme tiedot
Keräämämme tiedot sisältävät sekä tiedot, jotka annat meille tietoisesti ja aktiivisesti käyttäessäsi tai osallistuessasi palveluihimme ja kampanjoihimme, että tiedot, jotka laitteesi lähettävät automaattisesti käyttäessäsi tuotteitamme ja palveluitamme.

Lokitiedot
Kun vierailet verkkosivustollamme, palvelimemme saattavat automaattisesti tallentaa verkkoselaimesi antamat vakiotiedot. Näihin tietoihin voi sisältyä laitteesi IP-osoite (Internet Protocol), selaimesi tyyppi ja versio, vierailemasi sivut, vierailusi aika ja päivämäärä, kullakin sivulla vietetty aika, muita vierailuasi koskevia yksityiskohtia sekä teknisiä yksityiskohtia, jotka liittyvät mahdollisesti kohtaamiisi virheisiin.

Huomaa, että vaikka nämä tiedot eivät välttämättä ole itsessään henkilökohtaisesti tunnistettavia, ne voidaan yhdistää muihin tietoihin yksittäisten henkilöiden tunnistamiseksi.

Tietojen kerääminen ja käyttö
Saatamme kerätä sinulta henkilötietoja, kun teet verkkosivustollamme jotakin seuraavista:

Käytät mobiililaitetta tai verkkoselainta sisällön käyttämiseen.
Otat meihin yhteyttä sähköpostitse, sosiaalisessa mediassa tai muilla vastaavilla tekniikoilla.
Kun mainitset meidät sosiaalisessa mediassa
Voimme kerätä, pitää hallussamme, käyttää ja luovuttaa tietoja seuraaviin tarkoituksiin, eikä henkilötietoja käsitellä edelleen tavalla, joka on ristiriidassa näiden tarkoitusten kanssa:

Huomaa, että saatamme yhdistää sinusta keräämiämme tietoja muista luotettavista lähteistä saamiimme yleisiin tietoihin tai tutkimustietoihin.

Henkilökohtaisten tietojesi turvallisuus
Kun keräämme ja käsittelemme henkilötietoja ja kun säilytämme näitä tietoja, suojaamme ne kaupallisesti hyväksyttävin keinoin estääkseen tietojen katoamisen ja varastamisen sekä luvattoman pääsyn, paljastamisen, kopioinnin, käytön tai muuttamisen.

Vaikka teemme parhaamme suojellaksemme meille antamasi henkilötiedot, huomautamme, että mikään sähköinen siirto- tai tallennusmenetelmä ei ole 100-prosenttisen turvallinen, eikä kukaan voi taata ehdotonta tietoturvaa. Noudatamme meitä koskevia lakeja mahdollisen tietomurron osalta.

Olet itse vastuussa salasanan valinnasta ja sen yleisestä turvallisuusvahvuudesta ja omien tietojesi turvallisuuden varmistamisesta palveluidemme puitteissa.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi
Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen. Tämä ajanjakso voi riippua siitä, mihin käytämme tietojasi tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Jos henkilötietojasi ei enää tarvita, poistamme ne tai teemme niistä nimettömiä poistamalla kaikki sinut tunnistavat tiedot.

Voimme kuitenkin tarvittaessa säilyttää henkilötietojasi oikeudellisten, kirjanpito- tai raportointivelvoitteiden noudattamiseksi tai yleisen edun mukaisia arkistointitarkoituksia, tieteellisiä tai historiallisia tutkimustarkoituksia tai tilastollisia tarkoituksia varten.

Lasten tietosuoja
Emme kohdista mitään tuotteitamme tai palveluitamme suoraan alle 13-vuotiaille lapsille, emmekä tietoisesti kerää henkilötietoja alle 13-vuotiaista lapsista.

Henkilötietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille
Voimme luovuttaa henkilötietoja seuraaville tahoille:

yhtiömme emoyhtiölle, tytäryhtiölle tai tytäryhtiölle.
kolmannen osapuolen palveluntarjoajille, jotta nämä voivat tarjota palvelujaan, esimerkiksi IT-palveluntarjoajille, tietojen tallennus-, hosting- ja palvelintarjoajille, mainostajille tai analytiikka-alustoille.
työntekijöillemme, alihankkijoillemme ja/tai niihin liittyville yhteisöille
nykyiset tai mahdolliset edustajamme tai liikekumppanimme
järjestämiemme kilpailujen, arvontojen tai kampanjoiden sponsorit tai promoottorit.
tuomioistuimille, tribunaaleille, sääntelyviranomaisille ja lainvalvontaviranomaisille lain edellyttämällä tavalla, todellisten tai tulevien oikeudenkäyntien yhteydessä tai laillisten oikeuksiemme vahvistamiseksi, käyttämiseksi tai puolustamiseksi.
kolmansille osapuolille, mukaan lukien asiamiehet tai alihankkijat, jotka avustavat meitä tietojen, tuotteiden, palvelujen tai suoramarkkinoinnin tarjoamisessa sinulle kolmansille osapuolille tietojen keräämistä ja käsittelyä varten.
Henkilötietojen kansainväliset siirrot
Keräämiämme henkilötietoja säilytetään ja/tai käsitellään siellä, missä meillä tai yhteistyökumppaneillamme, tytäryhtiöillämme ja kolmansien osapuolten palveluntarjoajilla on toimitiloja. Huomaa, että paikoissa, joihin tallennamme, käsittelemme tai siirrämme henkilötietojasi, ei välttämättä ole samoja tietosuojalakeja kuin maassa, jossa alun perin annoit tiedot. Jos siirrämme henkilötietojasi kolmansille osapuolille muissa maissa: (i) suoritamme nämä siirrot sovellettavan lainsäädännön vaatimusten mukaisesti; ja (ii) suojaamme siirretyt henkilötiedot tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Oikeutesi ja henkilötietojesi hallinta
Sinulla on aina oikeus kieltäytyä antamasta meille henkilötietoja, mutta tämä voi vaikuttaa kokemukseesi verkkosivustollamme. Emme syrji sinua siitä, että käytät henkilötietojasi koskevia oikeuksiasi. Jos annat meille henkilötietoja, ymmärrät, että keräämme, säilytämme, käytämme ja luovutamme niitä tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Sinulla on oikeus pyytää tietoja kaikista hallussamme olevista henkilötiedoistasi.

Jos saamme henkilötietojasi kolmannelta osapuolelta, suojaamme ne tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Jos olet kolmas osapuoli, joka antaa henkilötietoja jostakin toisesta henkilöstä, vakuutat ja takaat, että sinulla on kyseisen henkilön suostumus henkilötietojen antamiseen meille.

Jos olet aiemmin antanut suostumuksesi siihen, että käytämme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin, voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden peruuttaa tilauksesi sähköpostitietokannastamme tai kieltäytyä viestinnästä. Huomaa, että saatamme joutua pyytämään sinulta tiettyjä tietoja, joiden avulla voimme vahvistaa henkilöllisyytesi.

Jos uskot, että hallussamme olevat tietosi ovat virheellisiä, vanhentuneita, epätäydellisiä, epäolennaisia tai harhaanjohtavia, ota meihin yhteyttä tässä tietosuojakäytännössä annettujen tietojen avulla. Ryhdymme kohtuullisiin toimiin korjatakseen kaikki epätarkoiksi, epätäydellisiksi, harhaanjohtaviksi tai vanhentuneiksi todetut tiedot.

Jos uskot, että olemme rikkoneet asiaankuuluvaa tietosuojalainsäädäntöä ja haluat tehdä valituksen, ota meihin yhteyttä alla olevilla yhteystiedoilla ja anna meille täydelliset tiedot väitetystä rikkomuksesta. Tutkimme valituksesi viipymättä ja vastaamme sinulle kirjallisesti, jossa kerromme tutkimustulokset ja toimenpiteet, joihin ryhdymme valituksesi käsittelemiseksi. Sinulla on myös oikeus ottaa yhteyttä sääntelyelimeen tai tietosuojaviranomaiseen valituksesi johdosta.

Evästeiden käyttö
Käytämme evästeitä kerätäksemme tietoa sinusta ja toiminnastasi sivustollamme. Evästeet ovat pieniä tietoja, jotka verkkosivustomme tallentaa tietokoneellesi ja joihin se pääsee käsiksi joka kerta, kun vierailet sivustollamme, jotta voimme ymmärtää, miten käytät sivustoamme. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle sisältöä määrittelemiesi mieltymysten perusteella.

Käytäntömme rajat
Verkkosivustomme voi linkittää ulkopuolisille sivustoille, joita emme ylläpidä. Huomaathan, että emme voi valvoa näiden sivustojen sisältöä ja käytäntöjä, emmekä voi ottaa vastuuta niiden tietosuojakäytännöistä.

Muutokset tähän käytäntöön
Voimme harkintamme mukaan muuttaa tietosuojakäytäntöämme vastaamaan liiketoimintaprosessiemme päivityksiä, nykyisiä hyväksyttäviä käytäntöjä tai lainsäädännöllisiä tai viranomaismuutoksia. Jos päätämme muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä, julkaisemme muutokset täällä samalla linkillä, jonka kautta pääset tähän tietosuojakäytäntöön.

Jos laki niin vaatii, pyydämme sinulta luvan tai annamme sinulle mahdollisuuden hyväksyä tai kieltää tapauksen mukaan kaikki henkilötietojesi uudet käyttötavat.

Ota meihin yhteyttä
Jos sinulla on yksityisyyttäsi koskevia kysymyksiä tai huolenaiheita, voit ottaa meihin yhteyttä seuraavilla yhteystiedoilla:

Savebab Inc.
info@savebab.com

Back to top button